Liceul nostru la Târgul Ofertelor Educaționale 2017

Liceul Teoretic “Petru Maior” Ocna Mureș a participat la data de 18.05.2017 la Târgul Ofertelor Educaționale organizat de ISJ Alba la Colegiul Tehnic Aiud. Elevii claselor a VIII din zona Aiud-Ocna Mureș s-au perindat pe la standurile amenajate de liceele din zonă, căutând informații și găsind răspunsuri la întrebări legate de orientarea lor școlară și profesională. Liceul nostru a fost reprezentat de câțiva dintre elevii din Consiliul Consultativ al Elevilor, care au împărtășit participanților idei și cunoștințe referitoare la specializările liceului.

La standul amenajat, reprezentanții liceului nostru au prezentat un material în Power Point despre liceul în care învață 975 de elevi, au împărțit pliante și materiale promoționale și au oferit informații privitoare la specializările liceului, la activitățile extrașcolare și extracurriculare organizate în liceu  și nu numai și despre oportunitățile unei cariere viitoare.
O altă modalitate de promovare a ofertei educaționale s-a concretizat prin organizarea unei zile dedicate școlii – Ziua porților deschise!. Elevii interesați din zona Ocna Mureș au avut posibilitatea să viziteze liceul nostru și să vadă la fața locului sălile de curs, laboratoare precum și resursele materiale care le vor înlesni procesul de învățare. Cu această ocazie mulți dintre participanți și-au manifestat interesul pentru liceul nostru.