Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2018-2019, Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș

Sub sloganul „Noi am ales Unirea”, Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș, a dat startul unei noi povești care stă să înceapă, anul școlar 2018-2019. Prin urmare, dascăli, părinți și copii deopotrivă au ajuns luni, 10 septembrie în curtea școlii, asistând la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului Național de către prof. de muzică Ilea Camelia, în semn de respect și prețuire a țării și a neamului românesc și a sărbătoriri a 100 de ani de la Marea Unire. În cele din urmă au luat cuvântul doamna director Pustai Alina, doamna director adjunct Chirilă Adela, domnul  profesor de istorie Tecar Dan, viceprimarul orașului Ocna Mures, Podariu Pavel și preotul paroh Marcu Ioan Cornel,  aceștia le-au urat tuturor succes în noul an școlar, exprimându-și speranța într-un an nou școlar cel puțin la fel de reușit ca cel precedent, reușită ce are la bază solidul parteneriat între școală, familie și comunitate.

Putere de muncă, perseverență, răbdare, implicare, emoție, dăruire, entuziasm și succes tuturor copiilor în noul an școlar 2018-2019!