Concursul național de competență și performanță ,,ComPer,, la Liceul Teoretic ,,Petru Maior,,

,, Cunoașterea înseamnă putere,,

Așa cum și-au propus organizatorii, ,,ComPer,,este un concept care se bazează pe competență și performanță  și este dedicat educației nonformale la disciplinele limba și literatura română și matematică,  prin implicarea Fundației  pentru Științe și Arte Paralela 45   în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și a unităților școlare care doresc implicarea elevilor în astfel de manifestări.

Respectând tradiția, și anul acesta s-a dat startul la Concursul național de competență și performanță ,,ComPer,, disciplina Limba și literatura română, etapa I,  conform graficuliui.  În data de 23 ianuarie 2020, s-a  organizat la  Liceul Teoretic ,,Petru Maior,, Ocna-Mureș, Concursul ,,ComPer,,  prin implicarea  unui număr mare de elevi ai  claselor primare și gimnaziale, sub atenta îndrumare a doamnelor profesoare pentru învățământ primar și gimnzial .

Dincolo de rezultatele pe care le așteptăm și dorim a fi  deosebite, elevii au experimentat  competențe de  comunicare precum și familiarizarea cu rigorile competiționale impuse de un concurs național.

 Dorim să formăm oameni puternici ,, Cunoașterea înseamnă putere,, (Chris Grabenstein  )

23 ianuarie, 2020

Conducerea   Liceului Teoretic ,,Petru Maior,, Ocna-Mureș