Concurs de fotografie

La fel ca o carte, o fotografie transmite nenumărate trăiri și poate trezi nostalgie în inimile noastre. Centrul de Documentare și Informare în colaborare cu Bogdan Botaș lansează concursul de fotografie "Amintiri". La acest concurs pot participa toți elevii Liceului Teoretic "Petru Maior". Fotografiile pot fi realizate cu orice dispozitiv și pot fi editate. Acestea trebuie să fie fotografii originale, realizate de persoana care se înscrie la concurs. 

Trimite poza pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. până în data de 1 martie 2019 și poți câștiga o ședință foto oferită de Bogdan. Toți participanții vor primi diplome. Așteptăm să ne împărtășești amintirile tale!

Bibl. Cândea Cristina Angela


Înscrierea în învățământul primar 2019-2020

Înscrierea în învățământul primar se face în baza unei metodologii aprobate de Ministerul Educației.

Astfel copiii, care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2019, inclusiv, trebuie să fie înscriși în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011.

Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2019, inclusiv, pot fi înscriși dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.

Informații utile:

Acte necesare înscrierii


Calendar înscriere_învățământ_primar 2019-2020


Centre și comisii evaluare psihosomatică

Circumscripție LICTPM

Grafic clasa preg. cu întâlnirile

Grafic evaluare psihosomatică

Informații părinți

Metodologie_ înscriere învățământ primar 2019

Numere de telefon utile

Ordin 3191- structura anului școlar 2019-2020

Program înscrieri

Program Ziua Porților Deschise

Partener media