Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2018-2019, Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș

 

Sub sloganul „Noi am ales Unirea”, Liceul Teoretic „Petru Maior'' din Ocna Mureș, a dat startul unei noi povești care stă să înceapă, anul școlar 2018-2019. Prin urmare, dascăli, părinți și copii deopotrivă au ajuns luni, 10 septembrie în curtea școlii, asistând la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului Național de către prof. de muzică Ilea Camelia, în semn de respect și prețuire a țării și a neamului românesc și a sărbătoriri a 100 de ani de la Marea Unire. În cele din urmă au luat cuvântul doamna director Pustai Alina, doamna director adjunct Chirilă Adela, domnul  profesor de istorie Tecar Dan, viceprimarul orașului Ocna Mures, Podariu Pavel și preotul paroh Marcu Ioan Cornel,  aceștia le-au urat tuturor succes în noul an școlar, exprimându-și speranța într-un an nou școlar cel puțin la fel de reușit ca cel precedent, reușită ce are la bază solidul parteneriat între școală, familie și comunitate.

Putere de muncă, perseverență, răbdare, implicare, emoție, dăruire, entuziasm și succes tuturor copiilor în noul an școlar 2018-2019!


Înscrierea în învățământul primar 2019-2020

Înscrierea în învățământul primar se face în baza unei metodologii aprobate de Ministerul Educației.

Astfel copiii, care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2019, inclusiv, trebuie să fie înscriși în clasa pregătitoare, în conformitate cu prevederile Legii educației naționale nr. 1/2011.

Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2019, inclusiv, pot fi înscriși dacă dezvoltarea lor psihosomatică este corespunzătoare.

Informații utile:

Acte necesare înscrierii


Calendar înscriere_învățământ_primar 2019-2020


Centre și comisii evaluare psihosomatică

Circumscripție LICTPM

Grafic clasa preg. cu întâlnirile

Grafic evaluare psihosomatică

Informații părinți

Metodologie_ înscriere învățământ primar 2019

Numere de telefon utile

Ordin 3191- structura anului școlar 2019-2020

Program înscrieri

Program Ziua Porților Deschise

Partener media